Mina böcker

Du kan köpa min första bok HEDONISTEN på
www.bokus.se, www.cdon.se, www.adlibris.com, www.akademibokhandeln.se

Lyssna på kapitel 1 ur HEDONISTEN (2016)
UNDER BÖRJAN AV 2018 KOMMER DENNA BOK UT SOM LJUDBOK!

Lyssna på kapitel 1 ur VISIONÄREN (2017)
UNDER BÖRJAN AV 2018 KOMMER DENNA BOK UT SOM LJUDBOK!

Lyssna på kapitel 1 ur outgivna MISSIONÄREN (2018)
UNDER BÖRJAN AV 2018 KOMMER DENNA BOK UT SOM LJUDBOK!

Den 18 oktober 2017 skrev jag ljudboksavtal med Saga Egmont. Saga är ett imprint av Lindhardt og Ringhof – Danmarks näst största förlag och ledande på den digitala förlagsmarknaden. I Danmark finns de sedan länge, och från och med 2014 har de växt snabbt även internationellt. Under början av 2018 kommer alla mina tre böcker ut som ljudbok.

HEDONISTEN är min debutdeckare inom kriminalgenren.hedonisten-omslag-316x210-cmyk-klar4rrr
Dessförinnan har jag hunnit skriva ett flertal längre noveller. Jag är 54 år, född i Karlstad men bor sedan 16 år i Halmstad. Har varit verksam inom it-branschen, och då som konsult under 20 år. Under 2015 sadlade jag om. Det var mitt i min arbetslöshet som jag smått började att skriva på Hedonisten. Började skriva på den i september 2015. I oktober tog skrivandet rejäl fart och den 15 december var debutbokens manus färdigskrivet. Böckerna bygger på en idé som jag har gått och spånat på i flera år. Som alla amatörförfattare som skriver sina första böcker, vill jag nu ta reda på om det finns något intresse bland läsarna för mina böcker. Mina böcker är spännande och ruskiga kriminalhistorier där man får följa mördarna tätt in på bara skinnet. Fallen utspelar sig över hela Sverige. Kriminalkommisarie Per Karlsson är huvudpersonen i alla tre böckerna och är den som leder Rikspolisens egen seriemordgrupp RKMS. I första boken stöter vi på en typ av seriemördare som lider total brist på empati och inlevelse i allt levande, han är en livsnjutare, en Hedonist. Utåt sett är de helt normala i sitt beteende, men i sin ensamhet blir de det monster som alla kvinnor fruktar. Hur många kvinnor hinner dö innan RKMS-gruppen finner mördaren. Vi får även följa hur en ny polisorganisation byggs upp i Stockholm. Hur olika regioner och nya generationens poliser börjar samarbeta för att få fram effektivare resultat. Ett nervkittlande och raffinerat slut hoppas jag kan få läsaren att vilja läsa hela boken i ett sträck. För att sedan längta efter uppföljarna VISIONÄREN och slutligen MISSIONÄREN.

Både Hedonisten och Visionären är nu utgivna och finns att köpa på de vanliga webbutikerna på nätet.
www.bokus.se, www.cdon.se, www.adlibris.com, www.akademibokhandeln.se

Bok 3 MISSIONÄREN kommer att vara klar under sommaren 2017.Original_VISION
Bok 4 TROLLET är bara påbörjad. Beräknas vara klar under 2018.
Bok 5 är också i startgroparna.

Huvudrollsinnehavarna i böckerna
Kriminalkommissarie Per Karlsson, 52, Kriminalinspektör Sven Asp, 59,
Polisassistent Ewa Sidenhjelm 24, Rättstekniker/patolog Hans Kretin, 64,Rättstekniker/patolog Astrid Strid, 39, Rättstekniker/IT-forensiker Jörgen Lilja, 32, Polisinspektör Carina Forsgren, 42, Polisinspektör Fredrik Karlén, 36 år.

Signeringsturné
Under juni, juli och augusti 2017 kommer jag att sitta ute och
signera på ICA MAXI och Akademibokhandeln runt om i landet.

 

 

 

MISSIONÄREN