HEDONISTEN klar!

Julafton 2015 den 24 december
Efter tre månaders skrivande (15 september-15 december) och fyra dagars (20 december-23 december) redigering blev det till slut 395 sidor i en pocketbok av min debutdeckare Hedonisten. 375.000 tecken lång. Nu har jag skickat den digitalt i pdf -format till tre förlag, en skall jag skicka i pappersformat till. Så nu skall jag skriva ut den på papper och skicka med rekommenderad post, istället för ett mejl. Kan tyckas omodernt, men de har väl sina skäl.

Påbörjar bok två, Visionären direkt efter nyår, rättare sagt den 9 januari när min fru börjar att arbeta igen efter julledigheten. Ofint att jobba när hon är ledig. Innan jag kör igång igen får jag lite tid över för kontemplation och tänka ut ny handling. Vet vad den skall handla om men måste lägga upp en plan, som Sickan skulle ha sagt.

GOD JUL &
GOTT NYTT ÅR

Michael Swidén

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *