Mina Hobbies

Jag föddes den 2 mars för herrans många år sedan. Det var på BB i Karlstad jag såg dagens första ljus. Växte sedan upp mitt inne i Karlstad i Viken. Min uppväxt var lite som i filmerna om Anderssonskans Kalle. Vi själva bodde i ett nytt höghus, men på andra sidan var gamlekvarteren. Där sprang och busade vi. Jag har 2 bröder. En storebror och en lillebror. Storebror bor kvar i Karlstad och lillebror flyttade med mor och far som barn till Nässjö, men han bor numera i Vetlanda med sin familj. Mina första skolår gick jag på Kvarnbergsskolan i Karlstad, ända fram till 4:an.

Vi flyttade sedan till Rud och vi killar fick äntligen egna rum. Förutom lillebror som ännu var så liten. Jag började då i 5:an på Färjestadsskolan. Högstadiet gick jag sedan på Rudsskolan och sedan Gymnasiet på Nobel. Jag utbildade mig till snickare/betongarbetare.

Åren gick och på 90-talet blev det datorer som blev mitt stora intresse. Sadlade om och blev datalärare och datatekniker plus att jag började göra webbsidor. Så de senaste 15 åren är det webb & datateknik som är mitt yrke.

På min fritid så är det golf, bridge & musik som dominerar mitt själsliga liv.

Har lyckats att skriva min första deckare. Den blev klar precis innan jul 2015. Förhoppningsvis är mitt manus såpass bra att något förlag nappar. Ja då har i alla fall min dröm fått slå igenom. Att skriva en bok.

1 Comment

  1. Elena Ringström

    Läste Ingen rök utan eld, du skriver bra så jag ska läsa dom andra med :o)

    MVH

    //Elena från väntrummet

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *