ivermectina pdf stromectol no prescription harga ivermectin 12mg ivermectina inchaço can you purchase ivermectin in canada indicaciones de ivermectina ivermectin covid april 2021 ivectin

Skriver en deckare

aaaa
Har påbörjat min stora dröm att skriva en bok, Det fick bli en deckare. De flesta jag känner tycker att jag skriver hela romaner när jag skriver på Facebook med flera ställen. Först sade man till mig att skaffa en blogg, och det gjorde jag. Men det räckte inte till, så då började jag att skriva på en bok i mitten av september 2015. Håller just nu på med slutskedet i boken. Har skrivit 300.000 tecken och slutet skall få 100.000 tecken. För att få iväg ett manus till ett förlag måste hela boken vara klar. Man kan aldrig skicka ett utdrag bara. Efter redigering kommer boken stå klar till min födelsedag den 2 mars 2016. Det är mitt delmål. Sedan skall den bli utgiven och det är mitt slutmål. Boken skall heta HEDONISTEN. Det är en hiskligt ruskig deckare om en seriemördare.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *