1/2-18 premiär HEDONISTEN

Hedonisten_Ljudbok_LitenDå finns den ute på Storytel, Bookbeat m fl streamingtjänster. Det är med stolthet jag ser min älskade Hedonisten få liv i form av Anders Mosslings härliga stämma. Den är inläst i olika sorters tempon, under olika skeenden i ljudboken, vilket  gör att man reflekterar och tänker över vad han säger. Han kom snabbt in i karraktärerna tycker jag och jag är så glad att jag valde just Anders Mossling. Ni ser honom i serien BRON i SVT1 varje söndag kväll 21.00. Det är han som finns i den där byn och som tar hand om den misshandlade kvinnan och tonårspojken.

Jag vill också rikta ett stort tack till mitt förlag L&R Digital & SAGA Egmont och Stephanie Andén som gjort min första bok möjlig. Den där dagen i oktober när jag fick en mejl från Stephanie där hon skrev att de ville ge ut min trilogi som ljudbok i deras förlag. Gissa mitt glädjeskutt i kontorsstolen. Första veckorna trodde jag någon skojade med mig, men till min lycka kom det ett riktigt kontrakt per mejl och jag fick in en slant på mitt konto från dem. Då förstod jag att det var på riktigt.

Anders Mossling håller just nu i dagarna på med att läsa in bok nummer två, Visionären, och innan mitten av februari kommer bok tre, Missionären att vara färdiginläst.

Då får vi se hur långt det här bär sig framåt. Just nu är jag i ett bra startläge. Min bok Missionären är färdigskriven och skall ges ut i bokform samma dag den kommer ut som ljudbok. I början av mars gissar jag på. Återkommer med mer info framöver.

Provlyssna på kapitel 1.